Notater om varemerker

Registrerte varemerker og tjenestemerker tilhører sine respektive eiere.

Amazon er et varemerke for Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper.

Cloudflare, Cloudflare-logoen og Cloudflare Workers er varemerker og/eller registrerte varemerker for Cloudflare, Inc. i USA og andre jurisdiksjoner.

Google, Google Analytics, Google Public DNS, Google Play, Chromium, YouTube og Android er varemerker for Google LLC.

Huawei er et varemerke som tilhører Huawei Technologies Co., Ltd.

Intel, Celeron og Atom er varemerker for Intel Corporation i USA og/eller andre land.

Microsoft, Microsoft Edge, Windows er varemerker for Microsoft-gruppen av selskaper.

Netflix og N-logoen er varemerker for Netflix, Inc.

OpenVPN er et registrert varemerke for OpenVPN, Inc.

IOS er et registrert varemerke eller varemerke for Cisco Systems, Inc. og/eller dets tilknyttede selskaper i USA og visse andre land.

Apple, Apple TV, App Store, iMac, Mac, MacBook, macOS er varemerker for Apple Inc.

"WireGuard" og "WireGuard"-logoen er registrerte varemerker for Jason A. Donenfeld.